Nisjeblogging - it's a hard-knock life

Blogging er en morsom hobby, men det er forbaska mye jobb. Og fordi dette her, denne bittelille planeten i den enorme galaksen som er blogg-Norge er min planet, så får jeg lov til å skrive et innlegg om hvor fantastisk gøy / satans frustrerende / sinnsykt slitsomt / innmari moro det er å drive en blogg…

Bursdagsmerch & Tattoo Update

Livet som 27-åring fortsetter med enda mer smerte, og noen ydmyke refleksjoner over hvor mange fantastiske mennesker jeg har i livet mitt, som fult og helt har gjort det til sin livsambisjon å sørge for at jeg får de grådige små hendene mine på så mange Mummi-kopper som mulig. Juli var deffo en lukrativ merch-måned.

Kvartlivskrisa - 27 going on 17

Kvartlivskrisa har ikke noe som helst imot alle de voksne som har ting på stell - som har båt ved kaia og en tvillingvogn med en 2 og en 4 åring oppi. Men når jeg begynner å innse at jeg snart er ordentlig voksen selv, så er det som om noen stikker meg i sideflesket med en fonue-gaffel…

Bucketlist item #1

Nå er jeg jaggu blitt 27 år gammel. En liten trøst er at flere og flere jeg snakker med åpenbart har blitt enige om at 30-åra er de nye 20. Which is nice. Og hvordan velger jeg å tilbringe bursdagen min? Where else than in the tattoo chair!

New Zealand - Et nerde-mekka

For de som ikke visste det, så er Hobbiton et ordentlig sted. Og med ordentlig så mener jeg at det finnes en åker full av små hule hobbit-hull, et Party Tree og en Green Dragon, bare et par timer utenfor Auckland. 
Like a little slice of nerd-heaven.

Hvordan komme over en fan-skuffelse

For deg som også går rundt og føler at du har fått en heidundrende ørefik du er overbevist om at du ikke har fortjent; dette er seriene som vil hjelpe deg igjennom bruddet med Game of Thrones. Kanskje kan de bidra med å viske ut minnene av sesong 8 - en episode av gangen.

En voksende Disney-samling

Mine topp 3 samlinger av Disney og Mummitrollet merchandise!
Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for ting, og ikke minst dilldall, men lysten til å faktisk begynne å samle startet først da jeg fikk min aller første Arabia Mummi-kopp, og siden da har jeg vært hekta….

Bryllupsguide for nerder

Er det egentlig mulig å nerdifisere et bryllup uten at hele greia blir en total cringe-fest?  Vi gjorde det uansett, vi. Cringe-fest or not.
Selv om drømmen selvfølgelig var lateksalveører, en bryllupsark utskåret i sedertre og borddekorasjoner av mose og løvblader, så ble ikke bryllupet vårt så aller verst læll.

Tattoos fit for a Nerd

Jeg fikk faktisk min første tatovering av mamma, da jeg var 16 år gammel.

Hvis ikke det sier litt om hvor usannsynlig kul mammaen min er, så vet ikke jeg. Og det var en Ringenes Herre-tatovering. OBVIOUSLY. Den er ganske liten, men for meg var det utvilsomt det kuleste jeg noen gang hadde gjort. Jeg brukte timesvis på å ta bilder av meg selv med armen i alle mulige positurer, og så generelt ut som en mega-idiot. Som alltid.

Welcome to the FUN HOUSE!

Første innlegg på splitter ny blogg - dette er stedet for deg som syns det er gøy så skille seg ut, viss lidenskap for Disney, Fantasy og Sci-Fi brenner sterkere enn 200.000 roentgen & som kanskje syns det er dags med noe som bare er littegranne annerledes i et ganske ensformig blogg-Norge.