Favoritt Disney YouTubere

YouTube har forlengst sparka lineærTV ut i høstkulda, og det ekke noe Skavland å finne på idotboksen her i huset på en fredagskveld. Det går stort sett i YouTube - døgnet rundt - og selvfølgelig har jeg 3 favoritt YouTubere jeg syns dere burde sjekke ut!

Butter Beer & Pumpkin Pie

Hadde det nå en gang vært en butikk eller en cafè som solgte ordentlig Butter Beer, hadde jeg sørget for å få det intravenøst hele høsten! Men den gang ei. Vil man ha en kopp alkoholfri karamelløl med pisket krem får man lage den selv!

Høstønsker

Vi sparker mini-serien i gang med Wishlist Wednesday! Den kjipeste dagen i uka der du kun har lyst til å legge deg på sofaen med PCen i fanget og scrolle deg igjennom side etter side med pene ting du ikke har råd til. Men det kan jo hende du har råd til å oppdatere høstgarderoben litt? Look no further, my friend!

Portugal: Holiday Haul

På ferie skal det være lov å unne seg litt ekstra - så ta en titt på mitt aller nyeste merchandise i ukas Holiday Haul! Sekker, rumpetasker og t-skjorter; det er utrolig mye lekkert Disney og Harry Potter inspirerte plagg i butikkene om dagen - men hvordan kan man egentlig style det?

10 Disney Questions & Answers!

Bli med på en runde med Disney Q & A og gå i dybden på din egen Disney-besettelse! Jeg har listet opp 10 Disney relaterte spørsmål som jeg har svart på - som hvilken Disney som film får meg til å gråte, hvilken film får meg til å le, og vi spiller Kiss, Marry, Kill; Disney Prince Edition!

Nisjeblogging - it's a hard-knock life

Blogging er en morsom hobby, men det er forbaska mye jobb. Og fordi dette her, denne bittelille planeten i den enorme galaksen som er blogg-Norge er min planet, så får jeg lov til å skrive et innlegg om hvor fantastisk gøy / satans frustrerende / sinnsykt slitsomt / innmari moro det er å drive en blogg…

Bursdagsmerch & Tattoo Update

Livet som 27-åring fortsetter med enda mer smerte, og noen ydmyke refleksjoner over hvor mange fantastiske mennesker jeg har i livet mitt, som fult og helt har gjort det til sin livsambisjon å sørge for at jeg får de grådige små hendene mine på så mange Mummi-kopper som mulig. Juli var deffo en lukrativ merch-måned.

Kvartlivskrisa - 27 going on 17

Kvartlivskrisa har ikke noe som helst imot alle de voksne som har ting på stell - som har båt ved kaia og en tvillingvogn med en 2 og en 4 åring oppi. Men når jeg begynner å innse at jeg snart er ordentlig voksen selv, så er det som om noen stikker meg i sideflesket med en fonue-gaffel…

Bucketlist item #1

Nå er jeg jaggu blitt 27 år gammel. En liten trøst er at flere og flere jeg snakker med åpenbart har blitt enige om at 30-åra er de nye 20. Which is nice. Og hvordan velger jeg å tilbringe bursdagen min? Where else than in the tattoo chair!

New Zealand - Et nerde-mekka

For de som ikke visste det, så er Hobbiton et ordentlig sted. Og med ordentlig så mener jeg at det finnes en åker full av små hule hobbit-hull, et Party Tree og en Green Dragon, bare et par timer utenfor Auckland. 
Like a little slice of nerd-heaven.

Hvordan komme over en fan-skuffelse

For deg som også går rundt og føler at du har fått en heidundrende ørefik du er overbevist om at du ikke har fortjent; dette er seriene som vil hjelpe deg igjennom bruddet med Game of Thrones. Kanskje kan de bidra med å viske ut minnene av sesong 8 - en episode av gangen.