DSC_0078-01.jpeg

Hei, velkommen!

Her inne er nerdefaktoren høy, selvironien på topp og garderoben full av Disney - hang around why don’t yah?

Bursdagsmerch & Tattoo Update

Bursdagsmerch & Tattoo Update

Huzzah - 1/11 av det som jeg har store ambisjoner om at skal bli en særdeles tungt tatovert arm er nå komplett! 

Jeg skal absolutt ikke pynte på sannheten når det kommer til smerte, for det å bli tatovert gjør vondt - men vondthet er subjektivt! Mamma, som ikke har noen smerteterskel å snakke om (what-so-ever), sovner i tatoveringsstolen. På motsatt ende av skalaen har du de som løper ut av studio, traumatisert, etter èn pitteliten strek og som aldri ser seg tilbake.

Jeg ligger nok et sted mellom der, tenker jeg.
Jeg sovner ikke akkurat, men biter tenna sammen når det står på som verst - spesielt etter rundt 2-3 timer, når huden er så hoven at det føles littegranne ut som om noen flår meg med en sløv engangskniv.  

Sloooooooooowly.

Forsiden av overarmen er tydeligvis et av de enkleste stedene med tanke på smerte, men selvfølgelig gjør det mer vondt desto nærmere skulderleddet og den tynne overarmshuden du kommer. Jeg mildt sagt gruer meg til neste gang - da er det innsiden av overarmen som må til pers. 

Og det; det er vondt det.  I know that from experience.

Nå må jeg nesten holde meg litt i skinnet frem til etter ferien - for nå er det straks jeg som står forrest i ferie-køen og ettersom vi skal et sted der sola skinner og sannsynligheten for litt bading ligger på rundt 96%, er det fryktelig dumt å utsette meg for noe mer som kan bety at jeg ikke får lov til å gjøre noen av delene. 

Dessuten må jeg rekke å glemme hvor vondt det var. 

Så om rundt en 3 dagers tid tenker jeg!

Jeg skal innrømme at jeg var litt usikker på hva jeg syns om den de første par dagene - det kommer sikkert av at det er en liten forskjell i stilen på selve rosen, som er ganske realistisk, og tegningen rundt. Det er også litt forskjell i fargene, men det hele har virkelig smeltet sammen nå som den nesten er ferdig “helbredet” - og jeg elsker den! Rosen skal få en liten kontrast-touch-up, så er jeg sikker på at når jeg får på resten av motivene så kan du henge armen min opp på Nasjonalgalleriet. 

‘Cuz it’ll be so darn beautiful!  

Bursdagsmerch!

Som jeg tror de aller fleste for lengst nå har fått med seg (gjorde du ikke det - les dette innlegget her om mitt gradvise forfall inn i alderdommen), så hadde jeg det besteforeldrene mine liker å kalle gebursdag i juli. Gebursdag betyr som regel at det blir noen gaver, selv om jeg nå egentlig er voksen (?) og mange er under den bastante oppfatning at voksne folk ikke trenger gaver. Ikke vil ha gaver. At voksne har nok egne penger til å kjøpe alt man ønsker seg.

Jeg tror vi alle - spesielt oss halvvoksne som ikke har noen egne barn som har overtatt alle gavene du ellers ville fått og dermed også all livsglede - vet at den oppfatningen er helt feil. Feil med stor F. 

Fordi gaver er fantastisk, og de som sier noe annet lyver. 

Gaver i alle mulige fasonger mottas ihvertfall med stor iver hjemme hos meg; det være seg iskaffe, det være seg en diktbok (ikke spør), det være seg et koselig kort, det være seg verdipapirer med påtrykk av Edvard Munch eller det være seg merch. 

Deilig deilig bursdagsmerch, the very best kind!

Derfor hadde jeg forferdelig lyst til å dele med dere det mine nærmeste av en eller annen merkelig grunn hadde fått for seg at jeg har gjort meg fortjent til. 

Fordi jeg har fantastiske mennesker rundt meg som forstår min bisarre kjærlighet for porselen, så har jeg klart å oppgradere samlingen min med såpass mange kopper at jeg nå nærmer meg det punktet der jeg begynner å bli bekymret for at hylla mi skal knekke.
Så bekymret at jeg har titt og ofte har mareritt om det(!). Men det er vel rett og slett bare en av de mange konsekvensene som påfaller en samler (host HOARDER host); nemlig at besettelsen strekker seg helt ned i underbevisstheten din og kødder med deg mens du sover..! 

Inte kul. 

Mens vi nå snakker om Mummi-relaterte drømmer, så vil jeg påstå at den jeg nylig har blitt plaget med igjen, er rundt en milliard ganger verre; hvor jeg er fanget inne i Mummihuset, med Hufsa sirkulerende rundt på utsiden mens hun truer med å spise meg.

Plutselig er jeg liksom 6 år igjen og innser når jeg våkner (i en vanndam av svette) at dette her må være ettermælene av en heidundrende barndomstraume! Posttraumatisk Hufsa-stress.
Det skal noen seriøst sterke piller til for å kverke Hufsa-frykten som har liggi og ulmet inni meg i rundt 20 år - som hos alle andre 90s kidz som vokste opp med Mummitrollet og som fremdeles hyler av skrekk når NOEN (du vet hvem du er) helt ut av det blå begynner å spille lydsporet vi alle hater bare for å se deg tisse i buksa som en 3-åring.

… Eller er det bare jeg som er Kykelikokos som vanlig?

Sleep Well Moomin Mug
- Ny-kopp-alert! 

Nå mener ikke jeg å skryte (eller kanskje litt), men etter mine beregninger så mangler jeg nå faktisk bare tre av koppene som er i salgssortiment - TRE you guys!
Jeg begynte å samle på kopper i midten av 2016, så over de siste 3 årene har jeg faktisk klart å samle mine første 34 Mummikopper! I am not worthy!   


Les gjerne om mine topp 3 samlinger her!


Det er også en ny kopp i vente: Sleep Well Moomin Mug

Den slippes 2. September og er en spesialkopp i serien “True to its Origin”, som det kun er kommet 1 av hittil (som jeg selvfølgelig allerede har). Den kan forhåndsbestilles på Shop Moomin til rundt 25 Euro, men jeg tror jaggu jeg skal holde meg i skinnet og vente til den kommer i butikken - for det er ingen større glede her på planeten enn å vandre vilkårlig rundt på Oslo City snuble over en pyramide av nye Mummi-kopper på Kitchn, eksklamere høylytt så det gjaller i hele etasjen og se på at mannen min blir sprut rød i ansiktet og bastant løper i motsatt retning for å ta en revurdering av sitt valg av livspartner.

Ingen som har påstått at det er lett å være gift med meg.

And nor will they ever.

Fam: tusen tusen takk for fantastiske gaver - jeg er utrolig heldig som har så mange ubeskrivelig flotte mennesker i livet mitt som av en eller annen uforklarlig årsak mener jeg har gjort meg fortjent til alle disse deilige tingene - you da real MVP!


NY SUBSCRIBE BUTTON!

Syns du det er bittelitt kjipt å måtte følge med på Instagram eller Facebook for å få med deg et nytt innlegg her på Uttafor Boksen? No worries mate - det har jeg fiksa for deg!

Bla helt nederst i innlegget for å Subscribe - da sender jeg deg en liten heads-up når det skjer noe nevneverdig her inne! So what can I say, except YOU’RE WELCOME!
 

Nisjeblogging - it's a hard-knock life

Nisjeblogging - it's a hard-knock life

3 Gode grunner til at Håsblås er Galtvorts beste hus!

3 Gode grunner til at Håsblås er Galtvorts beste hus!