DSC_0078-01.jpeg

Hei, velkommen!

Her inne er nerdefaktoren høy, selvironien på topp og garderoben full av Disney - hang around why don’t yah?

Disney Tattoo #2

Disney Tattoo #2

Jeg bare juger og juger, jeg. 

I forrige uke (Holiday Haul - her!) sa jo jeg at det skulle bli et Nips-Haul å se frem til. 

But alas - som Albus Dumbledore ville sagt. Plans change! 

Nå håper jeg at det er forskjell mellom hensiktsmessig, ondskapsfull løgn, og løgn som viste seg å bli en løgn, fordi du - selv med de beste hensikter - seriøst ikke har hatt verken tid, eller ork eller vær til å gå ut å knipse bilder av alt vi dro med oss hjem fra Portugal. 

#bloggeroftheyear y´all.

Og i frykt for at noen sender Luksusfellen på meg, tenker jeg at det er greit med et lite kjøpemaniavbrekk. Bare et lite et.

Dessuten passet det bra - for jaggu har det skjedd saker og ting på tatoveringsfronten som jeg dør etter å vise dere! 

Jeg regner med de fleste har fått med seg at jeg holder på å bygge opp en sleeve på min høyre arm (som jeg nå sikkert har nevnt MINST 278 ganger allerede) - som har ligget øverst på ønskelisten nesten så lenge jeg kan huske.

Og da selvfølgelig et DISNEY sleeve

Siden jeg gjorde ferdig mitt aller første tilskudd (har du ikke sett min Skjønnheten & Udyret tatovering kan du gjøre det her!) har jeg vært i stolen to ganger til. Senest nå på lørdag! 

Men siden jeg fortsatt ser litt ut som noen har sprøyta en halvliter med steroider direkte inn i bicep’en min, tror jeg det er best om det blir det med den nest nyeste denne gangen… 

Just in time for Halloween!

De som følger litt med på Instagram (altså ikke generelt, men med på meg) har nok allerede fått med seg at det er en ny fagerik flekk på overarmen min!

Ny-disney-tatovering-zero.jpeg

Men for de av dere som kanskje aldri har sett filmen flekken baserer seg på, vil det mest sannsynlig se ut som jeg har tatovert et rart lite flyvende laken med lange ører og rød nese.

Hvilket hadde vært ufattelig random.
Men heldigvis har jeg som regel enviss grad av “method in my madness”, såpass kan jeg skryte på meg.

Nightmare before Christmas er en Disney film fra 1993 (ikke en klassiker vel og merke), laget og produsert av Tim Burton. MIN HELT.

Jeg så den faktisk for første gang som tenåring, og jeg har derfor ikke sånn kjempemange nostalgiske minner knyttet til den, men allikevel ELSKER jeg den med en intensitet så sterk som tusen illsinte knivstikk rett i grevinne-henget. 

Som så og si perfekt beskrivelse av den uutholdelige smerten jeg led meg gjennom for å gjøre denne litt sære, men fantastiske stop-motion filmen til en permanent del av kroppen min.


Disney tattoo #2.png

** Sneak Peak! **

Det aller verste med å tatovere seg er ikke nødvendigvis smerten - å nei nei - det er det faktum at du i dagesvis etterpå må pakke hele lemmet inn i plastfolie, at du må smøre deg med klissete babysalve som ikke bare er hårreisende dyr, men sabla flau å kjøpe når du jo faktisk ikke har noen baby, OG ikke minst at du må sove som et lik i en kiste, selv om du til stadighet snur deg ved et uhell og hyler til i smerte.
DET er det verste ved å tatovere seg.

Sånn har jeg det altså i skrivende stund; her jeg nå sitter og hutrer i en iskald leilighet med den ene armen ut av strikkagenseren fordi det fester seg lo og møkk til den forbanna salven jeg har svøpt inn hele armen min med..!

Og når jeg sier “hele armen”, så overdriver jeg ikke så mye som jeg pleier.

Jeg skal for all del ikke foregripe begivenhetenes gang, men jeg må få lov å tease litt og si at vi begynte på to ting denne gangen, og fullførte èn av dem…

And BOY OH BOY så fint det ble!! Jeg klarer nesten ikke vente med å vise dere!!

Ta en titt på Instagram for å se en pitteliten sneak-peak!

halloween-uttafor-boksen.png
Høstønsker

Høstønsker

Mer moro på Uttafor Boksen!

Mer moro på Uttafor Boksen!