DSC_0078-01.jpeg

Hei, velkommen!

Her inne er nerdefaktoren høy, selvironien på topp og garderoben full av Disney - hang around why don’t yah?

Mer moro på Uttafor Boksen!

Mer moro på Uttafor Boksen!

Dere ekke lei meg enda, håper jeg??

Men det er lov det altså.

Dette blir nok mest for dere som enda ikke er lei nok til ikke å orke en liten oppjustering i innleggshyppighet her inne..!

Vi klinker nemlig til med en aldri så liten serie, bare sånn for å crank’e opp hverdagshyggen litt; med
faste mini-innlegg en gang i uka!

For selv om jeg personlig har det veldig artig her inne (som den nitriste introverte nerden jeg nå en gang er) så har jeg i det siste kjent litt på lysten til å bringe litt lett hverdags-scrolling inn i blogghjørnet mitt. Litt lettbeint underholdning som Radioresepsjonen så fint kaller det.

Med andre ord; innlegg der dere ikke nødvendigvis trenger å lese en tusen ords doktorgradsavhandling om min intense kjærlighet for barneleker og porselenskrus.
Sånn for en gangs skyld.

The Holy Trinity

Som jeg liker å kalle den.

Kommer Pave Frans og den Katolske kirke til å saksøke meg?

Only time will tell.


Wishlist Wednesday - Tattoo Thursday - Follow Friday

Wishlist Wednesday: jeg er nok neppe geniet bak konseptet (selv om jeg liker å tro det), men så vidt jeg vet er det ingen som har tatt patent på det enda.

Så vidt jeg vet…

Allitterasjonen er ganske selvforklarende egentlig - på den kjipeste dagen i uka (hver 3. uke vel og merke) får du en eksklusiv (?) titt på det jeg for tiden vrir om på alle kronestykkene mine for å se om jeg har råd til. Som regel er svaret nei - but a girl can dream! Og drømmer er jo er hele poenget med en Wishlist; nemlig å finne motivasjonen til faktisk å spare, og ikke bare bruke penger på Iskaffe og Eventyrsjokolade(…).

Også fikk kanskje du litt inspirasjon til din egen Wishlist, og spalten vil ha tjent sin hensikt! Håper jeg da.


Tattoo Thursday
: som dere sikkert har fått med dere har jeg en ganske intens tatoveringsbesettelse som ikke bare går ut over kropp, men også lommebok. Ikke så mye sinn, heldigvis.

Jeg er i prosessen med å fullføre en sleeve på min høyre arm, så det skjer stadig ting og tang med den vi kan få trøkket et lite innlegg ut av. Det blir nytt tema hver 4 uke med tips, råd, pris, smerte, inspirasjon og hele bøtteballetten!

Jeg liker å forestille meg at vi til slutt oppretter en slags eksklusiv klubb for tattoo fanatics; typ Bandidos, bare for tatoveringsbesatte jenter. Vi kan kjøre elektriske sparkesykler og gå med matchende rosa skinnvester! Vi kruser gatelangs og plukker søppel, og stopper på Espresso House for å skravle over en kopp Caffe Mocca.

HERREGUD så gøy det kommer til å bli.

De første 10 som melder seg får gratis klubb-t-skjorte!


Follow Friday
: jeg AVSKYR å poste ting på Instagram. Det rett og slett byr meg i mot. Litt som peanøttsmør, faktisk.

Jeg gjør det, ja; fordi jeg selvfølgelig håper at noen tar seg en tur innom denne lille Boksen - som jo mitt hjertebarn. Så å poste på Insta i ny og ne er rett og slett blodsofferet som må til pers på slaktebenken, for å si det på den måten.

Ikke at det hjelper noe særlig, men det er en annen sak.

På en annen side er det jaggu gøy å se hva andre folk legger ut!

Det er mange fantastiske “influencers” der ute - eller vandrende reklameplakater som jeg liker å kalle dem - som jeg både følger og forguder. Det være seg på Instagram, det være seg på YouTube, det være seg i bloggform. De inspirerer meg hver eneste dag, og er vel så og si grunnen til at jeg turte å stikke nesa mi frem i første omgang, against all my better judgement…
Dèt og sånn 4 selvhjelpsbøker.

På fredager blir det derfor en liten post om mine topp 3 SOME favoritter og hvorfor du også burde følge dem!

Du kommer ikke til å finne no Kendall Kardashian eller Kim Jenner her for å si det sånn.
… Det ble feil det kanskje?

Who the f*ck cares anyway.


Jeg håper du fikk, om bare ørlittegranne lyst til å se hva all ståheien dreier seg om - med første mini-innlegg allerede på onsdag!

Og sleng deg gjerne på i kommentarfeltet hvis det er noe du - min kjæreste godeste leser - har lyst til at jeg skal lire av meg. Det være seg innlegg eller det være seg mini-innlegg. Jeg er ganske medgjørlig, most of the time.

Disney Tattoo #2

Disney Tattoo #2

Portugal: Holiday Haul

Portugal: Holiday Haul