DSC_0078-01.jpeg

Hei, velkommen!

Her inne er nerdefaktoren høy, selvironien på topp og garderoben full av Disney - hang around why don’t yah?

Høstønsker

Høstønsker

Vi sparker mini-serien i gang med Wishlist Wednesday! Den kjipeste dagen i uka der du kun har lyst til å legge deg på sofaen med PCen i fanget og scrolle deg igjennom side etter side med pene ting du ikke har råd til. Men det kan jo hende du har råd til å oppdatere høstgarderoben litt? Look no further, my friend!


Jeg vet ikke med dere, men det er bokstavelig talt noe jeg ønsker meg HELE TIDEN. 

Og ikke kom her med regla om at hvis jeg eier mer enn 10 ting så eier tingene meg - for det der har jeg forlengst passert. ForLENGST. Gandhi visste åpenbart ikke hvordan det føles å få en pakke man har ventet en evighet på fra Zalando eller hvor tilfredsstillende det er å sette en brand-spanking-new Mummi-kopp på hylla. 

Han om det

Jeg skal selvfølgelig ikke stikke under en stol at “fast fashion” er et merkelig begrep jeg etter intens research nå endelig har skjønt hva betyr - og som kanskje gir meg noe svettere armhuler enn vanlig.
Men å ønske seg noe skader jo ingen! 

Dessuten tror jeg at jeg har et ganske så normalt stæsj-budsjett - du finner ingen designervesker i mitt skap for å si det på den måten - også rusler jeg jo stort sett overalt, spiser ikke så mye kjøtt gjør jeg heller, så noen kjempestor miljøversting er jeg nok ikke. 

Barn har jeg heller ikke, når jeg tenker meg om - som jo kanskje er Moder Jords aller største fiende; nemlig babyer!!

Så jeg liker å tro at universets store vektskål er noenlunde i balanse. 

Høstønsker

Til de som ikke har fått det med seg, så er det jaggu høst blitt. Eller, det var det i et par timer her om dagen, men nå er det vinter. Men det var hyggelig så lenge det varte!

Jeg velger ihvertfall å late som det fortsatt er høst, og håper for min egen garderobes skyld at snøen ikke våger å gjøre sin entrè før godt utti desember. Og VEL så det.
Fordi høstgarderoben er definitivt min yndlingsgarderobe; full av hullete jeans, ankelkorte sneakers og strikkagensere som du kan bruke i stedet for jakke!
What a way to live!

Zara og &Other Stories er mine personlige scrolling-favoritter for tiden. Jeg mener; Dinosaurformede knapper i sølv, med V-hals og Alpakkaull??
You had me at “Dinosaur”, &Other Stories!

Høsten er tiden jeg sklir tilbake inn i mitt naturlige skall; som består av svart/burgunder/gråmelert fra topp til tå. Mitt vampyr-skall, rett og slett. Det gjenspeiler seg selvfølgelig i ønskelista også.
Det er jo ingen som har sagt at man ikke kan være en stilig vampyr..!

Host-uttafor-boksen.png
Host-uttafor-boksen.png

Mummitrollets Vinterkopp!

Jeg forstår ikke hva slags magi Arabia besitter, som alltid klarer å gjøre den nyeste koppen til den fineste! For hver sabla kopp de lager overgår den forrige, og Vinterkoppen 2019 er intet unntak!

Hvorfor er jeg ikke i besittelse av Vinterkoppen enda, spør du?

Fordi en fattig stakkar som meg ikke har råd, da jeg for øyeblikket er travelt opptatt med å tømme lommeboka mi opp ned i fanget på hun som driver å rasper Disney motiver inn i armen min.
Forhåpentligvis går den ikke ut av sortiment i morra, sånn at jeg rekker å gå igjennom alle bukselommer, se under alle sofaputer og tømme sparegrisen.

Har du kjøpt Vinterkoppen enda? Er den like vakker i virkeligheten??
Kan jeg få komme å bare holde den???

Butter Beer & Pumpkin Pie

Butter Beer & Pumpkin Pie

Disney Tattoo #2

Disney Tattoo #2